Over ons

Bij ons vindt u alles voor uw kampeervakantie. Wij bieden kampeerproducten, onderhoud van kampeermiddelen en alles voor uw camper of caravan. Ook voorzien wij in camper- en caravanonderhoud. Van de Haar Caravans is dé totaalshop voor kamperen.

Over Van de Haar Caravans

In 2018 zijn wij Van de Haar Caravans begonnen vanuit onze passie voor kampeervakanties. Als kind hebben we fantastische tijden beleefd tijdens familievakanties, het kamperen zit als het ware in ons DNA. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt. In 2019 zijn we begonnen met onze webshop Van de Haar Recreatie. Medio 2020 zullen we onze fysieke winkel openen aan de Kruisboog 55 in Veenendaal. Vanaf de A12 afslag Veenendaal west, is dat ongeveer 5 minuten rijden. Volg ons op facebook Van de Haar recreatie om op de hoogte te blijven van de opening! Wij begroeten u graag in Veenendaal tijdens de opening van onze locatie!

Waarom van de Haar Caravans?

  • Totaalshop voor kampeermiddelen, campers en caravans
  • Binnen 7 werkdagen in huis, gegarandeerd! (mits op voorraad is bij leverancier)
  • Advies op maat, wij helpen en adviseren u graag
  • Deskundige medewerkers: onderhoud volgens het boekje. Een prettig idee!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Verantwoorde keuze, wij realiseren minder CO2 uitstoot.

Wij ondernemen CO2 neutraal

Wij vinden het belangrijk dat we onze planeet sparen, zodat we deze kunnen doorgeven aan volgende generaties. Daarom werken wij zo CO2 neutraal mogelijk. Wij verzenden slechts 1 keer per week alle bestellingen, dit bespaart een enorme hoeveelheid CO2.

Ook vragen wij onze klanten bewust om te gaan met bestellingen. Heeft u vragen of weet u niet precies welk product u moet kiezen? Wij helpen u liever, dan dat u verkeerde producten ontvangt die u terug moet sturen. Zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan een beter milieu.